A Eivissa i Formentera, durant segles autèntiques illes aïllades, es va configurar una cuina elaborada amb productes estacionals i basada en la trilogia mediterrània: el blat, el vi i l’oli d’oliva. Elaborada amb productes autòctons,i que, per sort, encara conserva la seva essència, la seva pròpia filosofia gastronòmica. Un autèntic patrimoni de la humanitat, com haurien de ser declarades totes les cuines del món.
Descargar Ibiza & Formentera: gastronomía y cocina (Sèrie 4) En Pdf
Descargar Ibiza & Formentera: gastronomía y cocina (Sèrie 4) (pdf, epub, mobi kindle)
descargar libro en pdf Ibiza & Formentera: gastronomía y cocina (Sèrie 4)
Friday, September 28, 2018
Ibiza & Formentera: gastronomía y cocina (Sèrie 4) descargar PDF Oriol Aleu Amat
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.